ANDREA`S SIGNUM

Du är unik.

Därför blir alla behandlingar också unika.


Jag kan inte behandla alla på samma sätt då vi bär på olika laster. 
En session ser i regel ut så att vi pratar lite om dagsläget. Du lägger dig på bänken, oftast med kläder på, om du inte ska få massage. 
Innan ditt möte har jag kanaliserat en energibild till dig. Den skall alltid vara med i behandlingen.

Bilden tolkas i slutet på behandlingen. 


Jag börjar balansera och rensa kroppen med mycket mjuka grepp. Trots mjuka grepp kan den fysiska och emotionella upplevelsen bli kraftfull. När blockeringar och spänningar släpper kan man uppleva pirr, värme, ilningar, smärta. Det jag vill är att känslan skall skifta i karaktär eller försvinna helt.
Vissa redskap som eteriska oljor, klangskålar, kristaller, akupressurpenna och jordningsband kan komma att användas. 
Efter en timme på bänken kan du dagen efter uppleva träningsvärk i tex ryggen. 

För mig är målet att Du skall lära känna din kropp så du vet när något är ur balans. Då kommer du och blir balanserad igen. Detta kan ta olika lång tid. Vissa behöver 5 behandlingar, vissa 10 innan de är så jordade och balanserade att de kan börja känna av nyanser i kropp och själ. Men sedan kommer de bara då det behövs. Kanske en gång i kvartalet. Då är jag nöjd!

De vanligaste skadorna är fallskador på svanskota och rygg, och då är det bra att komma direkt så att kroppen inte fastnar i det sneda läget.


1 timme kostar 750:-

ANDULLATION

Andullation- vibrationer och infraröd värme.

Vad är det tänker du? Är det något för mig?Har du smärtor, lymfbesvär, huvudvärk, ischias, är stressad, svårt med sömnen, muskelspänningar, dålig cirkulation, artros, fibromyalgi? För att bara nämna några tillstånd som kan förbättras av andullation. 

Som allt annat finns det inga Quickfix när det kommer till kroppen. Men lite intensiv behandling under några veckor kan göra susen, och utan att bli ruinerad.


Med min erfarenhet erbjuder jag lite olika kombinationer tillsammans med andullation. KranioSakralterapi eller regndroppsmassage.


Hur går det till?

Vid ett behandlingstillfälle ligger du på andullationsbädden i 15 eller 30 minuter. Kombinationen av vibration och infraröd värme utlöser positiva signaler i kroppen på hormonnivå. Blodcirkulation och lymflöde förbättras. En kortvarig användning vid akut skada och smärta kan göra underverk. 


15 minuter på bädden kostar 200:-
30 minuter på bädden kostar 350:-
30 minuter med en kombination av Andullation & KranioSakralterapi kostar 450:-
60 minuter med kombinationen kostar 650:-

REGNDROPPSMASSAGE


Regndroppsmassage är en kraftfull aromamassage där vi använder 11  terapeutiska oljor under en och samma behandling.

Man arbetar enbart på fötterna och på ryggen.

Massagen kan verka mjuk, men det är kraften i oljorna som gör jobbet. Här skapas förutsättningar på djupet för kroppen att släppa spänningar och rätta till obalanser. 
Immunförsvar, muskler, leder, skelett, senor, hud, kroppsvätskor- oljorna kommer in överallt och kan på så sätt jobba på djupet. 

Behandlingen tar 1 timme och vi kan också erbjuda parbehandling.

I samma rum på varsin bänk. Det är mysigt att ta med sin käresta, bästa vän, sitt barn eller förälder eller ditt syskon på en behandling tillsammans. 


Parbehandling kostar 1500:- 

Singelbehandling 750:-

GRAVIDMASSAGE


Taktil stimulering är en beröringsform och den enda behandling jag gör om du är gravid. Jag har en bänk som är anpassad för gravida. 

Behandlingen är omhuldande, lugnande. Vi jobbar upp din oxytocinnivå i kroppen. Oxytocinet är ett hormon som styr förlossning, amning mm. Påverkar både dig och det ofödda barnet. 

De långa jämna massagegreppen kan till och med kännas igen av barnet då det är fött- om man tex ger dem spädbarnsmassage.


Behandling kan du få efter vecka 14 och fram till förlossiningen. 


Gravidmassage 45 minuter 500:-

Hälsoinspiratör

FÖLJ MIG

Copyright © Alla rättigheter förbehållna